Web Analytics Made Easy - Statcounter

نکات جالبی درباره کراتین کردن موها وجود دارد که بهتر است قبل از انجام این کار بدانید.   به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید،‌ را دنبال می‌کنیم. کراتین کردن مو چه تغییراتی در مو‌ها ایجاد می‌کند

کراتین پروتئینی است که ساختار اصلی پوست و مو را تشکیل می‌دهد و کراتینه کردن مو فرآیندی شیمیایی است که به نرم شدن مو‌ها منجر خواهد شد؛ در این بین باید بدانید که هیچ نوع کراتین موجود در بازار به‌طور کامل طبیعی و فاقد مواد شیمیایی نیست و از این رو افرادی که مو‌های آنها به‌شدت آسیب پذیر است، خانم‌های باردار و افرادی که به فرآیند‌ها و محصولات شیمیایی مثل رنگ مو حساسیت دارند، باید از این کار بپرهیزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  کراتینه کردن بسته به نوع موی فرد، بین سه تا ۶ ماه اثربخشی خود را حفظ خواهد کرد؛ این کار هیچ تاثیری بر سرعت رشد مو نداشته و مو‌هایی که از ریشه رشد می‌کنند همچنان بافت طبیعی خود را خواهند داشت. اغلب انواع کراتین باید برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت روی سر بماند؛ لازم است برای کراتینه کردن مو‌ها را در قسمت‌های ریز با اتو صاف کرد تا بر اثر حرارت جذب آن توسط مو صورت گیرد. مطمئن شوید درجه حرارت اتو با نوع موی شما سازگار است. مرگ زودرس در کمین کسانی که ضربان قلب بالا دارند

به گفته محققان، به ازای افزایش تعداد ضربان قلب در هر دقیقه در هنگام خواب و استراحت، ریسک مرگ زودهنگام تا سه درصد و ریسک ابتلا به بیماری قلبی تا ۲ درصد افزایش می‌دهد. در مطالعه‌ای که روی حدود هزار نفر انجام شد، حدود ۱۵ درصد شرکت‌کنندگان تا قبل از ۷۱ سالگی فوت کردند که حدود ۳۰ درصد از آن‌ها مبتلا به بیماری قلبی عروقی شده بودند.

این مطالعه نشان می‌دهد ضربان قلب ۷۵ به بالا در زمان استراحت، در مقایسه با ضربان قلب ۵۵ یا کمتر در زمان استراحت، افراد را با افزایش ۲ برابری ریسک بروز مرگ زودرس یا بیماری قلبی در طول سال‌های بعد مواجه خواهد کرد. نکات تغذیه‌ای برای دوری از آثار مخرب کار در شب تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد در صورتی که تغذیه افراد در ساعاتی مناسب و به موقع صورت بگیرد اثرات مخرب کار در ساعت پایانی شب کاهش پیدا خواهد کرد، رعایت این نکته تغذیه ای، به تنظیم هورمون‌های مختلف و انسولین بدن و بهبود فعالیت‌های قلبی و عروقی آن در طول شبانه روز منجر می‌شود. پزشکان فعلا در حال انجام آزمایش‌هایی در این زمینه بر روی موش‌هایی هستند که طی ساعات طولانی در شب بیدار نگه داشته می‌شوند تا به رژیم تغذیه‌ای مناسب برای افرادی که مجبور به شب کاری هستند، دست یابند. خطراتی در کمین شغل‌های پر استرس است بررسی‌های اخیر پزشکان نشان می‌دهد احتمال مرگ و میر در اثر بیماری‌های قلبی و عروقی در کارمندانی که دارای هر دو ریسک فاکتور استرس کار و خواب بی‌کیفیت بودند در مقایسه با سایر افراد جامعه سه برابر بیشتر است. در این تحقیق مشخص شد کارمندانی که تنها استرس کاری دارند، این احتمال ۱.۶ برابر و در کارمندانی که تنها بدخوابی دارند این احتمال ۱.۸ برابر سایرین است. راهکاری برای حفظ سلامت ذهن 

باید بدانیم که ذهن هم نیاز به تمرین دارد. شما می‌توانید با انجام فعالیت‌هایی نظیر حل معما، انجام پازل و یا حل جداول متقاطع به فعال کردن بیشتر ذهن خود کمک کنید. متخصصان اعصاب معتقدند که سودوکو (Soduko) یکی از بهترین پازل‌ها برای چالاکی و فعال کردن ذهن به شمار می‌آید که هر شخصی می‌تواند آن را انجام دهد.   زمانی را به یاد بیاورید که برای رانندگی و یافتن مسیر‌ها باید از ذهنتان کمک می‌گرفتید. اگرچه GPS به ما کمک می‌کند تا از مواجهه با ترافیک شهری در امان باشیم و آن را کم می‌کند، اما توجه داشته باشید که در عین حال، سهواً و به صورت ناخودآگاه سبب می‌شود تا از آن بخش از مغز که مسئول مسیریابی و به یاد آوردن مسیرهاست استفاده نکنیم. خاموش کردن GPS در هر چند مدت، می‌تواند به ذهن کمک کند تا دوباره از بخش‌های مسئول این کار استفاده و آن‌ها را وادار به فعالیت کند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید

آفتاب‌‌نیوز :

رفلاکس اسید می‌تواند یکی از علائم بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) باشد. علائم آن شامل خس خس سینه، سرفه و تنگی نفس است که به عنوان تنگی نفس نیز شناخته می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این بیماری اغلب یک علت زمینه‌ای و گاهی ناشناخته آسم و سایر مشکلات تنفسی است.

زمانی که اسید معده از مری عبور می‌کند، می‌تواند وارد ریه‌ها و گلو شود. آن نواحی را تحریک کند و منجر به مشکلات تنفسی شود، از جمله:

التهاب ریه

اگر اسید در ریه‌ها تنفس شود، می‌تواند باعث التهاب یا تنگ شدن راه‌های هوایی شود و منجر به برونشیت یا ذات‌الریه شود.

تحریک دستگاه تنفسی فوقانی

اگر اسید سیستم تنفسی فوقانی از جمله گلو را تحریک کند، ممکن است ترشح خلط، احتقان قفسه سینه و سرفه را تجربه کنید.

علاوه بر این می‌تواند علائم آسم را برای افرادی که هر دو بیماری را دارند ایجاد کند. اگر رفلاکس اسید درمان نشود، می‌تواند عوارض زیادی ایجاد کند، به ویژه در افرادی که چندین بار در هفته آن را تجربه می‌کنند.

شرایط تنفسی

رفلاکس اسید درمان نشده یا رفلاکس اسید یکی از علل شروع آسم بزرگسالان است. همچنین می‌تواند باعث عفونت سینوسی، زخم و آسیب ریه ناشی از برگشت اسید به ریه‌ها شود.

مشکلات مری

رفلاکس اسید آسیب زیادی به مری می‌زند، لوله‌ای که غذا را از گلو به معده می‌برد. با گذشت زمان، عبور اسید معده به مری می‌تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

تغییر در پوشش مری

سرطان مری

سختی یا درد در هنگام بلع

تنگی مری

رفلاکس اسید درمان نشده می‌تواند منجر به عوارض دیگری مانند موارد زیر شود:

پوسیدگی دندان

کم خوابی

گلودرد مزمن

چگونه رفلاکس اسید و تنگی نفس را مدیریت کنیم؟

صحبت با پزشک در مورد علائم تنفسی مهم است، به خصوص اگر آسم دارید یا مشکوک هستید که ممکن است به آن مبتلا شده باشید. مدیریت رفلاکس اسید می‌تواند به شما در کنترل و کاهش تنگی نفس کمک کند.

تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی

تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی تاثیر قابل توجهی بر افراد مبتلا به رفلاکس اسید دارد.

از خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی (غذا‌های چرب، سرخ شده و تند، کافئین و نوشابه‌های گازدار) که باعث آن می‌شوند خودداری کنید.

دارو‌ها

دارو‌های بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به درمان رفلاکس اسید کمک کنند. اگر متوجه شدید که رفلاکس اسید یا تنفس شما به طور ناگهانی بدتر می‌شود، باید با پزشک تماس بگیرید. این امر به ویژه زمانی مهم است که متوجه علائم جدید می‌شوید یا زمانی که علائم موجود شما شروع به تداخل با توانایی شما در انجام فعالیت‌های عادی روزانه می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

دیگر خبرها

  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • آنچلوتی: کمی استرس دارم!
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟