Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@17:30:23 GMT

همه چیز درباره تراپی مو

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۸۳۸۵۵

به گزارش ایلنا، قرار گرفتن مو در معرض مواد شیمیاییِ غیر مناسب، خشک شدن تارهای باریک مو در اثر بیماری های مختلف یا مصرف داروها، آلودگی های محیطی، اثرات مخرب نور خورشید و ... آسیب های جدی و مهمی هستند که ممکن است به جان موهای شما بیافتند. برای از میان برداشتن این مشکلات راه های مختلفی وجود دارد. اما مساله اساسی این است که بهترین راهکار جلوگیری از این آسیب هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احیا و تراپی مو دو روش موثر هستند که میزان آسیب روی مو را کم کرده یا از بین می برند و هر دوی آنها در آرایشگاه اینترنتی کلون انجام می شود.

تراپی مو چیست؟!

به هر نوع ویتامینه و پروتئینه مو تراپی مو گفته می شود. اما همه انواع تراپی روش کار یکسان ندارند. یادتان باشد ویتامینه و پروتئینه کردن مرتب موها (با حداقل فواصل زمانی دو هفته تا یک ماهه)، باعث می شود شما به مرگ موهایتان نزدیک نشوید. تراپی مو، سلامت از دست رفته موها را به شما برمی گرداند. این یعنی یک متخصص آرایشگر پس از بررسی جنس موی شما، با استفاده از مواد آبرسان و جوان کننده مو، طراوت را به آنها برمی گرداند.

تراپی انواع مختلفی هم دارد که ممکن است اسم آنها به گوش شما آشنا باشد: آرگان تراپی، خاویار تراپی، کره تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی و ... . قبل از اقدام برای تراپی مو به یاد داشته باشید که اگر ریزش موی ارثی دارید، باید با پزشکتان درباره باید و نبایدهای استفاده از محصولات آبرسان یا برند مواد تراپی مشورت کنید. محصولاتی که برای تراپی موها به کار می روند، حاوی مواد معدنی، ویتامین ها، انواع کاندیشنرهای آبرسان و پروتئین ها هستند که در ساقه مو نفوذ کرده و با تزریق این مواد به ساقه مواد غذایی از دست رفته آن ها را به کوتیکل های مو بازگردانده و باعث استحکام بیشتر موها می شوند. با این حال روش استفاده از این محصولات معمولا از دست خودتان بر نمی آید و نیازمند کمک یک متخصص هستید. زمانبندی، میزان استفاده از مواد، نوع ماساژ روی مو، نیازمند سشوار یا اتوی مو بودن و ... پارامترهایی هستند که فقط یک آرایشگر از آنها با خبر است. بنابراین خودتان برای تراپی مو تنهایی اقدام نکنید و کار را به کاردان بسپارید.

احیای مو چیست؟!

احیای مو به روش کراتینه یکی از مهم ترین روش های کشف شده در دنیا برای نجات موهاست. هرچند در روش احیای مو با مواد کراتینه، به طور کلی دو مساله مورد نظر قرار می گیرد. یکی احیا یعنی برگرداندن جان از دست رفته مو و دیگری صافی مو. کراتین یک پروتئین حیاتی در بافت مو است که به شفافیت، درخشندگی و صافی آن منجر می شود. در واقع اگر شما موهای فری داشته باشید یعنی کراتین موجود در بافت موی شما اندک است.  به همین خاطر است که به طور طبیعی هم موهای مجعد بیشتر در معرض آسیب قرار می گیرند. اما کراتین کردن مو فقط به معنی صاف کردن مو نیست، بلکه کراتین احیا کمک می کند موهای آسیب دیده شما جان تازه بگیرند. تزریق کراتین به ساختار عمقی مو، موهای شما را به چرخه زندگی بر می گرداند.

 تفاوت موهای سالم و آسیب دیده را می دانید؟!

وقتی برای تراپی یا احیای مو اقدام می کنید باید بدانید که موهای شما سالم هستند یا آسیب دیده. وقتی موی سالم داشته باشید، در سطح آن هیچ شکستگی خاصی دیده نمی شود. موی سالم باید شفاف و کاملا براق باشد. موی سالم موخوره ندارد و زبر هم نیست. موهای سالم را باید به طور مرتب ویتامینه یا پروتئینه کرد تا به آسیب مبتلا نشود. کراتین کردن موهای سالم ضروری نیست اما به استحکام مو کمک می کند و باعث صافی بیشتر آن می شود. اما موهای آسیب دیده شفاف نیست، وزهای زیادی روی سطح آن دیده می شود و مهم تر اسز همه این که زبر و شکننده است. موی آسیب دیده ممکن است هنگام برس کشیدن خرد شود. این مو به سادگی حالت نمی گیرد و رشد طولی آن کافی هم نیست. موهای آسیب دیده را می توان با کراتینه تا حد زیادی نجات داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ویتامینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند روش ساده برای تقویت مو

بسیاری از افراد، به‌دنبال سلامت و درخشانی موهای خود هستند. اما عوامل مختلفی مانند ژنتیک، تغذیه، استرس و آلودگی هوا می‌تواند به‌سلامت مو آسیب برساند و منجر به ریزش، خشکی و شکنندگی انها شود. خبر خوب این است که با روش‌های ساده و کم‌هزینه می‌توانید موهای خود را تقویت کنید و به آنها شادابی و طراوت ببخشید.

۱. مراقبت‌های صحیح از مو

اولین قدم برای داشتن موهایی سالم و همچنین تقویت مو، مراقبت‌های صحیح از آنهاست. این مراقبت‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

شستشوی مو با شامپوی مناسب

از شامپویی استفاده کنید که متناسب با نوع موی شما باشد. اگر موهای خشک دارید از شامپو مخصوص موهای خشک استفاده کنید و اگر موهای چرب دارید از شامپوی مخصوص موهای چرب استفاده بهره ببرید.

استفاده از نرم‌کننده

بعد از هر بار شستشو از نرم‌کننده مناسب موهای خود استفاده کنید. نرم‌کننده به موها رطوبت می‌بخشد و آنها را نرم و لطیف می‌کند.

شانه‌کردن مو با شانه مناسب

از شانه‌ای با دندانه‌های درشت برای شانه‌کردن موهای خود استفاده کنید. شانه‌کردن مو با شانه نامناسب می‌تواند به موها آسیب برساند. بهتر است برای این منظور از شانه‌های چوبی استفاده نمایید.

کوتاه‌کردن موهای دوشاخه

موهای دوشاخه به انتهای موها گفته می‌شود که شکافته شده‌اند. این موها می‌توانند به ساقه مو آسیب برسانند و باعث ریزش مو شوند. بنابراین، به‌طور مرتب موهای خود را کوتاه کنید تا از شر موهای دوشاخه خلاص شوید.

۲. استفاده از محصولات تقویت‌کننده مو

محصولات تقویت‌کننده مو مانند ماسک مو، سرم مو و روغن مو می‌توانند به تقویت مو و بهبود سلامت آن کمک کنند. هنگام انتخاب این محصولات به نوع موی خود توجه داشته باشید و از محصولاتی استفاده کنید که برای موی شما مناسب باشد. در ادامه برخی از محصولات تقویت مو که به‌سلامت بهتر موها کمک می‌کنند آورده می‌شود:

ماسک مو

ماسک مو جز محصولات مراقبتی داخل حمام محسوب می‌شود. ماسک مو را به موهای خود بزنید و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس آبکشی کنید. ماسک مو به موها رطوبت و مواد مغذی می‌بخشد و آنها را نرم و لطیف می‌کند. ماسک مو را حتما به ساقه مو بزنید و از تماس آن به ریشه مو خودداری کنید.

سرم مو

موهای خود را با سرم مو تغذیه کنید و ماساژ دهید. سرم مو باعث آبرسانی به مو می‌شود و آنها را درخشان و براق می‌کند. یک سرم مو مناسب باید حاوی ترکیبات موثر و مواد معدنی مناسب برای تقویت ساقه مو و رفع آسیب‌های آن باشد. سرم کراتین سریتا بیوتی یک محصول موثر و تخصصی برای تقویت تارهای مو و افزایش درخشندگی و انعطاف‌پذیری آنها است که در بین مصرف‌کنندگان محصولات تقویت مو، بسیار محبوب است.

روغن تراپی مو

روغن هایی ماند روغن نارگیل یا آووکادو را به موهای خود بزنید و ماساژ دهید. روغن تراپی به موها رطوبت می‌بخشد و آنها را نرم و لطیف می‌کند. همچنین، این کار می‌تواند به رفع خشکی و شکنندگی مو کمک کند.

5. داشتن رژیم غذایی سالم

رژیم غذایی سالم نقش مهمی در سلامت و تقویت مو دارد. برای داشتن موهایی سالم، باید از غذاهایی که سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند استفاده کنید. این غذاها شامل موارد زیر می‌شود:

میوه‌ها و سبزیجات

میوه‌ها و سبزیجات مانند پرتقال، توت‌فرنگی، خیار و هویج و کاهو و برگ سبزیجات مانند اسفناج حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن و فیبر هستند که به تولید کلاژن و تقویت وسلامت موها کمک می‌کنند.

غلات کامل و حبوبات

غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای، جو و حبوبات مانند عدس حاوی پروتئین و آهن و فیبر هستند که به تقویت موها و جلوگیری از شکستگی آنها کمک می‌کنند.

ماهی

ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ مانند ایکوزاپنتائنوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) است که به تقویت ساختار موها و جلوگیری از خشکی و شکنندگی و افزایش استحکام و طراوت آنها کمک می‌کند.

آجیل و دانه‌ها

آجیل و دانه‌ها مانند بادام، گردو، کنجد و کینوا حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب اساسی هستند که به‌سلامت موها کمک می‌کنند و آنها را تقویت می‌نمایند.

6. مصرف مکمل‌های غذایی

مصرف مکمل‌های غذایی در کنار تمام موارد ذکر شده تاثیر به‌سزایی در تقویت مو دارد. در ادامه به برخی از این آنها اشاره می‌کنیم:

بیوتین: بیوتین یک ویتامین B است که به‌سلامت موها و ناخن‌ها کمک می‌کند. ویتامین B12: ویتامین B12 برای رشد سلول‌های جدید و همچنین سلامت موها ضروری است. ویتامین D: ویتامین D به جذب کلسیم کمک می‌کند و برای سلامت موها لازم است. آهن: آهن برای حمل اکسیژن به سلول‌ها ضروری است و کمبود آن می‌تواند منجر به ریزش مو شود. روی: روی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و برای سلامت موها ضروری است.

7. کاهش استرس

استرس می‌تواند به‌سلامت موها آسیب برساند و منجر به ریزش مو شود. برای کاهش استرس، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

ورزش: ورزش منظم به کاهش استرس کمک می‌کند. مدیتیشن: مدیتیشن برای آرامش ذهن و بدن ضروری است. یوگا: یوگا به کاهش استرس و اضطراب کمک می‌نماید. گذراندن وقت در طبیعت: گذراندن وقت در طبیعت باعث کاهش استرس و احساس رهایی و شادابی می‌شود. گوش‌دادن به موسیقی: گوش‌دادن به موسیقی آرام و بی‌کلام در کاهش استرس و افزایش تمرکز و آرامش موثر است. 8. درمان مشکلات زمینه‌ای

اگر ریزش موی شما شدید است یا به سایر علائم مانند خارش پوست سر یا درد همراه است، ممکن است به یک بیماری زمینه‌ای مانند کم‌کاری تیروئید یا کم‌خونی مبتلا باشید. در این‌صورت، باید برای درمان بیماری زمینه‌ای خود به پزشک مراجعه کنید.

جمع‌بندی

روش‌های موثر برای تقویت مو شامل مصرف یک رژیم غذایی سالم و متنوع که شامل میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، ماهی، آجیل و دانه‌ها است. استفاده از محصولات مراقبتی مانند شامپوها، کرم‌ها و سرم‌های ضد ریزش که حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن و ویتامین C هستند نیز موثر است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • مشارکت دانش آموز آباده‌ای در طرح وارنیش فلوراید تراپی
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز